Erhvervsjura og bestyrelsesarbejde

Klare aftaler!

Advokat med sans for forretningsudvikling – og indsigt i din bestyrelse

Er du på udkig efter et erfarent og kompetent bestyrelsesmedlem til din virksomhed? Så er advokat, HD Finn Bruun det perfekte valg for dig. Med en imponerende karriere som erfaren advokat, har han en dyb forståelse for juridiske spørgsmål og erfaring med at håndtere komplekse juridiske udfordringer. Hertil kommer, at advokat, HD Finn Bruun har indsigt i strategiske og organisatoriske forhold samt en diplomuddannelse fra Bestyrelsesakademiet 2016.

Advokat, HD Finn Bruun forretningsmæssige tilgang til opgaver og evne til at træffe beslutninger under pres gør ham til en værdifuld tilføjelse til din virksomheds bestyrelse. Advokat, HD Finn Bruun er også en fremragende kommunikator og er i stand til at formidle komplekse juridiske emner på en enkel og forståelig måde.

Som bestyrelsesmedlem vil advokat, HD Finn Bruun arbejde tæt sammen med dig og din ledelse for at sikre, at din virksomheds interesser beskyttes og fremmes. Han vil bringe sin viden og erfaring til bordet for at hjælpe med at træffe informerede beslutninger, der vil være til gavn for din virksomheds vækst og succes.

Hvis du ønsker at tage din virksomhed til nye højder, er advokat, HD Finn Bruun det rette valg som bestyrelsesmedlem. Kontakt os i dag for at høre mere om, hvordan han kan hjælpe din virksomhed med at nå sine mål.

.

Nedenfor ses en oversigt over mine kompetencer:

Redigeret Billede (Farve)

IT RET
Advokat, HD Finn Bruun har været med i udviklingen og anvendelse af IT tilbage fra din tid i PFA Pension i 1979, hvor han startede som EDB-operatør og senere programmør. IT har siden da været en del af Finn Bruuns virke siden – primært ud fra et forretningsmæssigt perspektiv.

VIRKSOMHEDSRÅDGIVNING og STRATEGI – herunder direktions- og bestyrelsesarbejde.

Sans for materiale til forelæggelse for direktion og eller bestyrelse – hvad er vigtigt som skal i fokus?!

Advokat Finn Bruun har i en årrække fungeret som personlig assistent for administrerende direktør, og har fungeret som direktør, bestyrelsesmedlem samt bestyrelsesformand.

AFTALE- OG KONTRAKTRET – herunder støtte ved forhandlingsbordet.

Klare aftaler! Det betyder ofte forskellen mellem succes og fiasko.

SELSKABSRET

Rådgivning ifm. etablering af virksomhed, herunder udarbejdelse af ejeroverenskomster, forretningsorden mellem bestyrelse og direktion m.m.

ERSTATNINGSRET

Ansvar er ikke altid lig med erstatningsansvar vise versa – Få juridisk bistand så snart en tvist eller en usikkerhed opstår. Det er vigtigt at kende sin ret, inden man går ind i drøftelser med sin modpart.

UDDANNELSE OG UNDERVISNING – FORHANDLING og JURA

Jeg tilbyder undervisning af nøglemedarbejdere, som har behov for indsigt i relevante juridiske fagområder, som måtte være relevante for den/de konkrete medarbejdere. Det kan fx være forhold omkring aftaleindgåelse og køb-/salgsaftaler.

Kontakt os her: